Wat anderen vertellen over Cogitate

Pieter heb ik leren kennen als een inspirator en als creatieveling. Bovendien beschikt Pieter over een zeer ruime ervaring binnen het onderwijs en een brede kennis en interesse (van/in) het ICT vak. Dit maakt hem tot een prettige collega en een prettige gesprekspartner in een klant-leverancier relatie.
Marc van Rijssen

In een turbulente fase gekenmerkt door een complex veranderingsproces heb ik Pieter leren kennen als een operationeel manager waar ik op kon rekenen. Hij heeft een enorme drive en een 100% commitment. Daarbij blijft hij op een consistente en lerende wijze gericht op het te behalen doel, met als uitgangspunt dat geborgde veranderingen tijd nodig hebben. Als persoon stelt Pieter zich respectvol op ten opzichte van alle stakeholders, waarbij hij voor zichzelf keuzes durft te maken. Ik heb de samenwerking met Pieter als uitermate prettig en constructief ervaren.
Dr. Geelis Winkel

Pieter is een zeer bevlogen, hardwerkende collega, die uit gaat van kansen voor de jongere. Hij heeft veel kennis en ervaring op het gebied van leerlingbegeleiding en jeugdhulpverlening. De combinatie van werken met de jongere en het ontwikkelen van beleid, maakt dat de plannen uitvoerbaar zijn in de praktijk.
Pieter bezit leidinggevende en organisatorische kwaliteiten. Hij weet collega's positief te stimuleren om zich verder te ontwikkelen. Binnen onze organisatie heeft hij bewezen dat hij zeer veel kennis heeft van ICT activiteiten.

Annemarieke op 't Hof

In een periode van veel veranderingen zit Pieter op een doelmatige wijze de vergaderingen van de Ledenraad van CNS Ede e.o. voor en geeft hij daarmee leiding aan de Ledenraad. De organisatie, het bestuur, maar ook van de Ledenraad zelf bevinden zich in een continue proces van verbetering en professionalisering. Hierbij weet Pieter steeds door een goede mix van een positief kritische houding en aandacht voor relaties en verhoudingen een positieve bijdrage te leveren aan dit proces.
Reinhart Brandse

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten?

Neem contact op